Izvor: Piplmetar.rs, 07.Mar.2024, 22:31

Kejn: „Zbog Leverkuzena nam sezona još gora“

Fudbaler Bajerna iz Minhena Hari Kejn rekao je da bi ubedljiva pobeda protiv Lacija u revanšu osmine finala Lige šampiona mogla da preokrene sezonu njegove ekipe.
„Ovo je bila važna utakmica. Sezona je teška, posebno zbog onoga što radi Bajer Leverkuzen. I dalje su neporaženi u Bundesligi, što našu sezonu čini gorom nego što jeste. Ovo je važna pobeda i mislim da može da promeni čitav zamajac sezone“, rekao je Kejn, preneo je „BBC“.
Fudbaleri Bajerna plasirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << su se sinoć u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su u Minhenu u revanšu osime finala pobedli Lacio 3:0.
 U prvoj utakmici u Rimu Lacio je pobedio 1:0.
Kejn je sinoć bio dvostruki strelac, a gol je postigao i Tomas Miler. 
„Posle prve utakmice gubili smo 0:1 i prošli kroz teškoće da bismo došli dovde i igrali kako smo igrali. Postići par golova za mene je neverovatan osećaj. Nadam se da ću to moći da iskoristim za predstojeće utakmice, ali da će to moći da iskoristi i ekipa“, naveo je engleski fudbaler.
Kejn je do sada postigao 27 golova u Ligi šampiona, a jedini engleski fudbaler koji je postigao više je Vejn Runi, koji ima 30 golova.
Kejn je ove sezone postigao 33 gola u 33 utakmica u svim takmičenjima.
Nijedan fudbaler iz pet evropskih najboljih liga nije učestovovao u više golo

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Tuhel: „Ne smemo da gubimo vreme i razum protiv Lacija“

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Mar.2024, 00:30

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Tomas Tuhel rekao je danas da njegova ekipa mora da pronađe ravnotežu između smirenosti i pritiska i da ne sme da gubi vreme pošto ima dva gola zaostatka u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Lacija.. „Situacija je jasna, pritisak je deo igre...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.