I ovo je uspeo da upropasti – Adrijanu pobegao let za Istanbul, ostao bez tezge

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 21:28

I ovo je uspeo da upropasti – Adrijanu pobegao let za Istanbul, ostao bez "tezge"

Nekadašnji brazilski reprezentativac trebalo je da komentariše finale Lige šampiona za stanicu ESPN, ali se previše zaneo u provodu i zakasnio je na let.

Brazilski mediji prenose da je Adrijano u petak bio na tri žurke u Riju, što su dokumentovali i snimcima i slikama eks fudbalera iz provoda.

Sutradan je imao da uhvati let za Istanbul gde se odigrava finale Lige šampiona između Intera i Mančester Sitija, i tamo je trebalo da bude stručni konsultant stanice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ESPN.

Očito, bilo mu je previše dobro na jednoj, pa na drugoj, i na trećoj žurki, zaneo se i smetnuo s uma obavezu koju je imao ispred sebe - brzinski je "poleteo" ka aerodromu kad je shvatio da je u cajtnotu.

Na kraju, nije stigao.

Brazilac je i ovog puta uspeo da upropasti lepu priliku budući da je i solidno plaćen od ESPN-a.

Očekivano, pomenuta stanica je posle ovakve nezbiljnosti Adrijana rešila da ga "razreši" uloge strulnog komentatora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.