Gvardiola: Trenutak istine

Izvor: B92, 16.Mar.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: "Trenutak istine"

Trener Barselone Pep Gvardiola rekao je da je Milan, rival Katalonaca u četvrtfinalu LŠ, tim sa fantastičnim igračima i da Barsi sledi "trenutak istine".

"Milan je jedan od najvećih timova u evropskoj istoriji. Biće veoma teško, ali istovremeno i lepo. Oni imaju fantastične igrače. Ipak, pobeđivali smo ih svaki put kada smo postajali šampioni. Tako i sada, moramo da pobedimo najbolje ako želimo da budemo prvaci", izjavio je Gvardiola.

Barsu čekaju ključni mečevi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Primeri, finale Kupa Kralja i završnica Lige šampiona, pa prostora za kiks više nema.

„Ovo je trenutak istine. Od sada nemamo pravo na grešku, nema gledanja unazad, moramo da budemo u najboljoj mogućoj formi. Za meč sa Milanom biće nam više nego potrebna podrška publike, neka ljudi napune baterije, neophodna nam je njihova podrška".

Direktor Milana Umberto Gandini ocenio je posle žreba u Nionu da će susret njegovog tima i Barselone u četvrtfinalu Lige Šampiona biti zanimljiv i atraktivan.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.