Petak, 16.03.2012.

18:09

Gvardiola: "Trenutak istine"

Trener Barselone Pep Gvardiola rekao je da je Milan, rival Katalonaca u četvrtfinalu LŠ, tim sa fantastičnim igračima i da Barsi sledi „trenutak istine“.

Izvor: SO

Default images

"Milan je jedan od najvećih timova u evropskoj istoriji. Biće veoma teško, ali istovremeno i lepo. Oni imaju fantastične igrače. Ipak, pobeđivali smo ih svaki put kada smo postajali šampioni. Tako i sada, moramo da pobedimo najbolje ako želimo da budemo prvaci“, izjavio je Gvardiola.

Barsu čekaju ključni mečevi u Primeri, finale Kupa Kralja i završnica Lige šampiona, pa prostora za kiks više nema.

„Ovo je trenutak istine. Od sada nemamo pravo na grešku, nema gledanja unazad, moramo da budemo u najboljoj mogućoj formi. Za meč sa Milanom biće nam više nego potrebna podrška publike, neka ljudi napune baterije, neophodna nam je njihova podrška“.

Direktor Milana Umberto Gandini ocenio je posle žreba u Nionu da će susret njegovog tima i Barselone u četvrtfinalu Lige Šampiona biti zanimljiv i atraktivan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

8 h

Podeli: