Godin: Idemo uvek na pobedu, pa i protiv Reala

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godin: Idemo uvek na pobedu, pa i protiv Reala

Fudbaler madridskog Atletika Dijego Godin rekao je da je njegov tim sposoban da odbrani titulu prvaka Španije i pobedi Real u 3. kolu Primere.

"Utakmice protiv Reala nisu kao ostale, one su više od običnih mečeva. Osvojili smo Primeru, igrali finale Lige šampiona i puni smo samopuzdanja.

Idemo na pobedu protiv svakog tima, iako igramo u gostima protiv Reala. Hoćemo da nastavimo da pobeđujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i borimo se za trofeje", rekao je

Godin na konferenciji za medije.

Urugvajski štoper je istakao da ga još uvek boli poraz od Reala u finalu Lige šampiona, u kojem je njegov tim imao vođstvo do poslednjeg minuta, ali je na kraju posle produžetaka poražen sa 4:1.

"Bili smo veoma blizu, ali smo poklekli u finišu meča. Sve je to fudbal, a samo nedelju dana pre toga smo osvojili španski šampionat na terenu Barselone. Takve stvari su nam za nauk, a fudbal vam daje šansu za osvetom", zaključio je Godin.

Utakmica 3. kola Primere između Reala i Atletika igra se u subotu od 20 sati na stadionu Santijago Bernabeu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Simone hvali igrače, a Anćeloti ne brine previše

Izvor: Mondo, 14.Sep.2014, 12:27

Trener Atletika posle pobede u gostima nad velikim rivalom ističe da se nada da će njegov tim igrati još bolje, dok njegov kolega sa klupe Reala smatra da će "kraljevi" u nastavku sezone tek pokazati snagu...Atletiko Madrid pobedio je velikog rivala, Real, i to na Santjago Bernabeu u trećem kolu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.