Simone hvali igrače, a Anćeloti ne brine previše

Izvor: Mondo, 14.Sep.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simone hvali igrače, a Anćeloti ne brine previše

Trener Atletika posle pobede u gostima nad velikim rivalom ističe da se nada da će njegov tim igrati još bolje, dok njegov kolega sa klupe Reala smatra da će "kraljevi" u nastavku sezone tek pokazati snagu.

Atletiko Madrid pobedio je velikog rivala, Real, i to na Santjago Bernabeu u trećem kolu Primere (2:1).

Povezane vestiOdmetnik Simeone nastavlja da ruši "Kralja"!

 Aktuelni šampion Španije slavio je drugi meč zaredom u gostima protiv "kraljevskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kluba", zbog čega je Dijego Simeone bio izuzetno zadovoljan.

"To je fudbal...Bili smo dobri i stigli smo do pobede. A sad idemo dalje, slede nove utakmicei očekujem da ćemo iz meča u meč igrati sve bolje, jer snaga našeg tima je upravo u tome. Ovo je prvi put u istoriji da smo dva puta zaredom pobedili Real na Santajago Bernabeu i to je za mene velika stvar. Naročito sam zadovoljan igrom koju smo prikazali u drugom poluvremenu", istakao je Simeone posle trijumfa.

Argentinski stručnjak nije se libio da izdvoji najzaslužnije pojedince.

"Koke, Grizman i Turan stavili su pečat na ovu pobedu, dok je Himenez potvrdio klasu. Stigao je iz lige u kojoj se odavno igra i vidi se da je u odličnoj formi. Raduje me to, jer se vidi da će nam biti od velike pomoći na narednim mečevima", dodao je popularni Čolo, posle meča kojem su u Madridu prisustvovali i košarkaški reprezentativci Srbije zahvaljujući selektoru Saši Đorđeviću.



Na drugoj strani Real ne igra kako se očekuje. Posle tri kola ima samo tri boda, ali Karlo Anćeloti nije previše zabrinut. Nije krio da nije zadovoljan kako je njegov tim započeo sezonu, ali smatra da će u nastavku zaigrati bolje.

"Mi nemamo problem sa sistemom, već sa intezitetom u igri. Moramo da analiziramo zašto smo pali u drugom poluvremenu kao protiv Sosijedada. Izgubili smo agresiju i plaćamo greške koje pravimo. Nismo krenuli dobro sezonu, ali ovo je tek početak i verujem da ćemo se popraviti", rekao je Anćeloti.

Kapiten i golman Reala Iker Kasiljas, koji je pobrao i zvižduke tokom meča, istakao je da njegov tim nije zaslužio poraz od aktuelnog šampiona Španije.

"Osećamo se loše jer smo se cele nedelje spremali za ovaj meč i nismo dobili nagradu za to. Boli nas poraz, ali moramo da nastavimo dalje. Rezulat nije fer, mislim da je remi najpravedniji ishod. Ipak, čestitam Atletiku na pobedi", naveo je Kasiljas.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.