Finale Lige šampiona 2021: Minhen ili Sankt Peterburg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale Lige šampiona 2021: Minhen ili Sankt Peterburg

Alijanc arena u Minhenu i Krestovski stadion u Sankt Peterburgu kandidati su za organizaciju finala Lige šampiona 2021. godine, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Dom fudbalera Bajerna bio je organizator meča za "ušati trofej" 2012. kada je Čelsi slavio protiv Bavaraca posle penala, dok je Krestovski, na kome igra Zenit, izgrađen tek prošle godine.

Za finale Lige Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iste godine u konkurenciji su Sevilja, Beč i Tbilisi, a za Superkup Evrope Belfast, Harkov, Minsk i Helsinki.

Finale Lige šampiona u naredne dve godine igra se u Madridu (Vanda Metropolitano) i Istanbulu (Olimpijski stadion), Lige Evrope u Bakuu (Olimpijski) i Gdanjsku (Energa Gdanjsk), a Superkupa u Istanbulu (Vodafon arena) i u Portu (Dragao).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minhen i Sankt Peterburg žele finale Lige šampiona

Izvor: N1 televizija, 01.Nov.2018

Evropska fudbalska unija objavila je da su se Minhen i Sankt Peterburg iskazali interesovanje za organizaciju finala Lige šampiona 2021. godine...Vladajuće telo evropskog fudbala je prošli petak stavio kao rok za prijavu kandidatura, a samo Fudbalska federacija Rusije i Fudbalska federacija Nemačke...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.