Finale LŠ 2021: Minhen ili Sankt Peterburg

Izvor: RTS, 01.Nov.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale LŠ 2021: Minhen ili Sankt Peterburg

Alijanc arena u Minhenu i Krestovski stadion u Sankt Peterburgu kandidati su za organizaciju finala Lige šamipona 2021. godine, saopštila je Evropska fudbalska unija.
Dom fudbalera Bajerna bio je organizator meča za "ušati trofej" 2012, kada je Čelsi slavio pobedu protiv Bavaraca posle penala, dok je Krestovski, na kome igra Zenit, izgrađen tek prošle godine.

Za finale Lige Evrope iste godine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u konkrenciji su Sevilja, Beč i Tbilisi, a za Superkup Evrope Belfast, Harkov, Minsk i Helsinki.
Finale Lige šampiona u naredne dve godine igra se u Madridu (Vanda metropolitano) i Istanbulu (Olimpijski stadion), Lige Evrope u Bakuu (Olimpijski) i Gdanjsku (Energa Gdanjsk), a Superkupa u Istanbulu (Vodafon arena) i u Portu (Dragao).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.