ENGLEZI PIŠU: Real i Čelsi u osmini finala Lige šampiona bez nevakcinisanih igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022, 19:11

ENGLEZI PIŠU: Real i Čelsi u osmini finala Lige šampiona bez nevakcinisanih igrača

Los Blankosi igraju protiv Pari Sen Žemena, Čelsi gostuje Lilu.

Kako pišu engleski mediji, Real Madrid i Čelsi koje u osmini finala Lige šampiona očekuje gostovanje u Francuskoj protiv Pari Sen Žermena i Lila, neće moći da računaju na nevakcinisane igrače. Real gostuje Svecima 15. februara, dok Čelsi u Lilu igra 16 marta.

U Francuskoj su sportisti koji učestvuju u zvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenjima u zemlji u obavezi da budu vakcinisani protiv korona virusa. Engleski mediji pretpostavljaju da nisu svi igrači Čelsija vakcinisani, a menadžer londonskog kluba Tomas Tuhel je izjavuio da je vakcinacija izbor svakog igrača.

UEFA se još uvek nije oglašavala po ovom pitanju, naročito u vezi propisa o vakcinaciji u pojedinim zemljama, ali je već napomenuto da evropska kuća fudbala neće ići protiv lokalnog zakonodavstva.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šampion doveo nestašnog momka Francuske

Izvor: B92, 19.Jan.2022, 18:26

Iznenađujuć transfer dolazi nam iz Francuske...Francuski krilni napadač Hatem Ben Arfa potpisao je šestomesečni ugovor sa Lilom...Lil će biti 10. klub u karijeri za 34-godišnjeg Ben Arfu, koji je prethodno igrao za Lion, Njukasl, Hal, Marsej, Nicu, Pari Sen Žermen, Ren, Valjadolid i Bordo, sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.