Šampion doveo nestašnog momka Francuske

Izvor: B92, 19.Jan.2022, 18:26

Šampion doveo nestašnog momka Francuske

Iznenađujuć transfer dolazi nam iz Francuske.

Francuski krilni napadač Hatem Ben Arfa potpisao je šestomesečni ugovor sa Lilom.

Lil će biti 10. klub u karijeri za 34-godišnjeg Ben Arfu, koji je prethodno igrao za Lion, Njukasl, Hal, Marsej, Nicu, Pari Sen Žermen, Ren, Valjadolid i Bordo, sa kojim mu je u maju istekao ugovor.

U redove francuskog šampiona došao je kao slobodan igrač i igraće za Lil protiv Čelsija, u osmini finala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lige šampiona sledećeg meseca.

"Srećan sam što dolazim u klub koji stalno napreduje. Znam da su mnogi sjajni igrači igrali ovde. Čast mi je što mogu da prihvatim ovaj izazov i želim da pomognem ekipi da ostvari ciljeve. Osećam se veoma dobro i motivisano da se vratim takmičenjima", rekao je Ben Arfa.

Ben Arfa je u francuskoj ligi odigrao 234 utakmica, postigao 42 gola i imao je 25 asistencija.

Ovaj hitri fudbaler važio je za jednog od najtalentovanijih igrača Francuske, ali nije ispunio pun potencijal zahvaljujući svom burnom temperamentu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.