Dušan Vlahović u odabranom društvu

Izvor: B92, 09.Jun.2023, 12:23

Dušan Vlahović u odabranom društvu

Dres srpskog fudbalskog reprezentativca Dušana Vlahovića iz Juventusa nalazi se među 32 odabrana u navijačkoj zoni u Istanbulu uoči finala Lige šampiona.

U organizaciji Evropske fudbalske unije (UEFA) i Turskog saveza održava se festival, izložen je pehar Lige šampiona, kao i po jedan dres svake od ekipa koja je ove sezone učestvovala u elitnom takmičenju.

Vlahovićeva crno-bela devetka je u društvu dresova Kilijana Mbapea, Karima Benzeme, Romelua Lukakua, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Harija Kejna i drugih asova.

Zanimljivo, samo je dres Mančester Sitija bez broja, očigledno ili nisu mogli da se odluče ko je prva zvezda ili je akcenat na celoj ekipi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Navijači Intera iz Srbije putovali 15 sati na finale Lige šampiona

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Jun.2023

Navijači Intera iz Srbije, članovi zvaničnog kluba navijača italijanskog fudbalskog giganta iz Lazarevca doputovali su u Istanbul kako bi pružili podršku klubu u borbi za trofej Lige šampiona… Zanimljiv podatak je i to da će se pre utakmice održati festival u organizaciji UEFA. Biće izložena...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.