Dobar penal Mažića, pa ruka Beljerina u kaznenom

Izvor: B92, 15.Feb.2017, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar penal Mažića, pa ruka Beljerina u kaznenom

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić dobio je da sudi derbi osmine finala Lige šampiona i odmah se našao na velikim mukama.

Mažić je delio pravdu na ’Alijanc areni’ u utakmici Bajerna i Arsenala, a u 29. minutu dosudio je penal za ’Tobdžije’ i doneo ispravnu odluku.

Robert Levandovski je morao da reaguje u svom kaznenom prostoru posle kornera – primio je loptu, ona mu je odskočila, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Košelni je skinuo, a Poljak ga snažno udario i Mažić je pokazao na belu tačku.

Srpski sudija je doneo ispravnu odluku jer francuski štoper nije previsoko podigao nogu niti je preoštor ušao u duel sa napadačem Bajerna.

Aleksis Sančes je preuzeo odgovnost, Nojer mu je odbranio udarac, ali se Čileanac ispravio pored nepomične odbrane Bajerna i pogodio donji levi ugao – 1:1.

Prethodno su Bavarci poveli evrogolom Arjena Robena u 11. minutu.

Međutim, samo nekoliko minuta mogao je da dosudi najstrožu kaznu i na drugoj strani, ali nije svirao jedanaesterac za Bajern posle igranja rukom Beljerina. Oštro je centrirao Alaba i pogodio španskog igrača, ali je srpski arbitar rekao da se igra nastavi, uprkos velikim protestima domaćih igrača.

Do kraja susreta igrači u crvenim dresovima nekoliko puta su se žalili na odluke, ali su uspeli da ostvare ubedljivu pobedu rezultatom 5:0.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mažić svirao penal Arsenalu, pa vrhunski ohladio Vidala i Levandovskog! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Feb.2017

Milorad Mažić pokazao je na belu tačku u meču Bajern - Arsenal, i to pošto je Robert Levandovski žestoko udario Koščelnog...Iako je od rane faze meča vodio Bajern, rezutltat je prosuo Poljak nesmotrenim potezom, udario je nogom iz sve snage igrača Tobdžija, što nije promaklo sudijskoj ekipi...

Nastavak na Telegraf.rs...

PRIČAĆE SE SVAŠTA: Zbog OVE odluke, Englezi će slaviti Mažića, ali mu Nemci NEĆE oprostiti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2017

Utakmica osmine finala elitnog UEFA takmičenja igra se u Minhenu...Posle pola sata igre u Minhenu, u duelu osmine finala Lige šampiona, između Bajerna i Arsenala rezultat je 1:1. Prvo je Arjen Roben doveo domaćina u vođstvo, u 11. minutu, a onda je u 29. minutu Milorad Mažić pokazao na belu tačku....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.