Čelsi u finalu LŠ bez pola tima

Izvor: B92, 25.Apr.2012, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi u finalu LŠ bez pola tima

Kvartet Čelsija Džon Teri, Raul Meireleš, Branislav Ivanović i Brazilac Ramires neće igrati u finalu Lige šampiona zbog suspenzije.

Teri je u revanšu polufinala protiv Barse dobio crveni karton, dok su ostala trojica suspendovani zbog parnih žutih kartona.

Finalni meč na programu je za manje od mesec dana (19. maja), a u Čelsiju se pribojavaju kako bi na tom meču mogla da izgleda njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbrana s obzirom da su David Luiz i Gari Kejhil povređeni.

Ovojica imaju probleme sa povredom prepona, Brazilac je povređen u duelu polufinala FA kupa protiv Totenhema, a Kejhil je posle samo 11. minuta utakmice na Kamp Nou u utorak morao da napusti teren.

„Nadam se da povreda nije ozbiljna kao što smo mislili u prvom trenutku. Osetio sam da je nešto kvrcnulo, ali je povreda visoko gore, a meni su rekli da je to bolje nego da je u sredini. Mogu samo da se molim da skener pokaže da je sve u redu", rekao je Kejhil.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.