ČEFERIN O FINALU LIGE ŠAMPIONA: Ne bih se usudio da prognoziram pobednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 17:55

ČEFERIN O FINALU LIGE ŠAMPIONA: Ne bih se usudio da prognoziram pobednika

Real i Liverpul igraju 28. maja u Parizu.

Sve je bliže finale Lige šampiona u kojem će 28. maja u Parizu igrati Real Madrid i Liverpul. Biće to i repriza finaal od pre četiri godine kada je Kraljevski klub stigao do titule pobedom od 3:1.

Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin je za španske medije govorio o finalu koje se igra za manje od dve nedelje i analizirao oba tima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
 - Sumnjao sam da Real može da eliminiše Mančester siti u polufinalu, posebno nakon poraza u prvoj utakmici, ali očigledno imaju devet života. Iskusan su tim, ali odbrana im je slaba. Real im čudesnog Benzemu, za koga sam mnogo puta rekao da je jedan od najpotcenjenijih u istoriji fudbala, a Luka Modrić je sve bolji kako stari - istakao je Čeferin i osvrnuo se na Liverpul. - Oni imaju mlađe igrače, ali i iskustvo u finalima, što je izuzetno važno. Ne bih se usudio da predviđam pobednika, loš sam prognozer. Biće to neverovatno uzbudljivo finale.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.