Ulaznice za Filmske susrete podeljene najuspešnijim mladim ljudima

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Avg.2016, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za "Filmske susrete" podeljene najuspešnijim mladim ljudima

Kako je je i obećao, gradonačelnik Niša Darko Bulatović podelio je danas kompplete ulaznica za predstojeće "Filmske susrete" najuspešnijim učenicima i mladim sportistima, jednostavno "Niškim mladim ambasadorima".

Bulatović je u svom ranijem saopštenju, sugerisao organizatorima festivala da se pozivnice podele prvenstveno mladim „ambasadorima“ Grada, a to su učenici i sportisti, koji su na međunarodnim takmičenjima osvojili neku od medalja ili zabeležili >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << zapažene rezultate.

On je to danas i ponovio u prepunoj sali "Oficirskog doma", koji je i zvanični centar "51. Filmskih susreta" i dodao, da se na ovaj način izražava zahvalnost svim mladim ljudima koji svojim talentom i znanjem na najbolji mogući način predstavljaju Grad u zemlji i inostranstvu i time afirmišu najpozitivnije ljudske vrednosti.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.