Komplete karata za Filmske susrete dobili najuspešniji mladi Niša

Izvor: NiskeVesti.rs, 17.Avg.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komplete karata za Filmske susrete dobili najuspešniji mladi Niša

Uručujući komplete karata za 51. Filmske susrete najboljim đacima, studentima i sportistima, Darko Bulatović, gradonačelnik Niša, rekao je da se ove godine prekida praksa da se karte poklanjaju gradskim funkcionerima i privilegovanim pojedincima. Gradonačelnik je mladima koji su osvajali nagrade na internacionalnim takmičenjima poklone uručio u Oficirskom domu, koji je i zvanično pres centar ovogodišnjih Filmskih susreta.

Doneli smo odluku da sve ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << je godinama poklanjano gradskim funkcionerima i privilegovanim pojedincima, ove godine uradimo na drugačiji način i da ukažemo poštovanje, čast i priznanje mladim ljudima , sportistima, najboljim đacima i studentima i na taj način još jednom skrenemo pažnju na to šta je naša obaveza, misija i briga u budućnosti, ” rekao gradonačelnik Niša u Oficirskom domu.
Uz prisustvo resornih načelnika Uprava za obrazovanje, kulturu, omladinu i sport, Darko Bulatović je dodao:
Ove karte će biti podeljene vama koji ste to zaslužili svojim ponašanjem, trudom, energijom , uspesima u školi , dobrim rezultatima i nagradama na međunarodnim takmičenjima. Tako ste na najbolji način reprezenotavali, sebe, svoje roditelje, ali i naš Grad, I mi vam se i na ovaj način zahvaljujemo, zaključio je.
 

Pogledaj vesti o: Filmski Susreti Niš

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulaznice za "Filmske susrete" podeljene najuspešnijim mladim ljudima

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Avg.2016

Kako je je i obećao, gradonačelnik Niša Darko Bulatović podelio je danas kompplete ulaznica za predstojeće "Filmske susrete" najuspešnijim učenicima i mladim sportistima, jednostavno "Niškim mladim ambasadorima"...Bulatović je u svom ranijem saopštenju, sugerisao organizatorima festivala da...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Karte za Filmske najuspešnijim mladim Nišlijama

Izvor: RadioCity.rs, 18.Avg.2016, 00:28

Kompleti karata za 51. Filmske susrete, kao što je ranije najavljeno, uručeni su najboljim đacima, studentima i sportistima Niša. Na taj način Grad im je odao priznanje za trud i dobre rezultate.. Među 250 nagrađenih su uspešni matematičari Jovan Arizanović i Jana Živković, i odbojkaš...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.