Puno iznenađenja na Filmskim susretima

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Avg.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puno iznenađenja na "Filmskim susretima"

Danas je u Oficirskom domu u Nišu, koji je i zvanično centar 51. Filmskih susreta, održana konferencija za novinare, na kojoj je prestavljen program festivala i otkrivene neke tehničke "novotarije".

Oficirski dom posle višegodišnje pauze postao je ponovo centar i stecište svih onih koji su vezani za festival. U savim novom ruhu ovo zdanje pruža sve uslove, kako glumcima pre svega, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ovo je njihov festival, tako novinarima i oraganizaciji samog događaja.

Miroljub Jovanović iz Direkcije festivala. predstavio je zvaničan program i pojdeine detalje oko organizacije i najvio još mnogo pratećih aktivnosti, a više pojedinosti biće izneto na konferenciji za novinare u petak 19. avgusta.

U radnoj atmosferi, sreli smo direktorku Niškog kulturnog centra Bojanu Simović, koja je ujedno i direktor 51. Filmskih susreta, gde nam je obećala da će nakon otvaranja festivala, imati više toga da na kaže i obećala brojna iznenađenja.

Da podsetimo, Festival glumačkih ostavarenja domaćeg filama počinje 20. i traje do 26. avgusta 2016.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.