Najbolji filmovi po izboru publike - Peoples Choice Awards 2011

Izvor: Filmske.com, 18.Jan.2011, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji filmovi po izboru publike - People's Choice Awards 2011

Dok je veći broj nagrada američkih filmskih kritičara (NSFC - National Society of Film Critics) osvojio film 'Društvena mreža', publika je za svoje favorite odabrala film 'Sumrak saga: Pomračenje' i TV seriju 'Dr. Haus'!

Prošle nedelje glasala je publika na 'narodnom izboru', tj. 37. Nagradama po izboru publike (People's Choice Awards). Kao što se moglo i očekivati, glavni pobednik je 'Sumrak saga: Pomračenje' koja je osvojila nagradu za najbolji film, najbolju dramu, omiljenu glumicu (Kristen Stewart) i najbolju ekipu na ekranu (Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner). Ipak, Kristen Stewart i Robert Pattinson-u je izmakla nagrada za omiljenu zvezdu do 25 godina. Ta počast pripala je Zacu Efronu, a za omiljenog glumca izabran je Johnny Depp.

Nastavak na Filmske.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.