Izvor: Blic, 17.Avg.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjen ulaz na Oktobar fest sa rancem vecim od tri litra

Minhenski gradski zvaničnici najavljuju uvođenje zabrane nošenja ranaca i većih torbi, kao i podizanje ograda, kako bi pojačali bezbednosne mere prilikom održavanja Oktobar festa.

Zamenik gradonačelnika Berlina Jožef Šmid rekao je danas da neće biti dozvoljen ulaz na godišnju proslavu piva ako nosite torbu čija zapremina je veća od tri litre. Šmid je dodao da će oko terena na kojem će 17. oktobra početi festival biti podignuta i ograda u obimu od 350 metara, prenosi AP.

Pojačanje mera bezbednosti je usledilo nakon nedavnih terorističkih napada u Nemačkoj.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMCI STRAHUJU OD TERORISTA: Zabranili ulaz na Oktoberfest sa rančevima i torbama

Izvor: Kurir, 17.Avg.2016

...Zamenk gradonačelnika Berlina, Jožef Šmid, izjavio je danas da neće biti dozvoljen ulaz na godišnju proslavu piva ukoliko nosite torbu čija zapremina je veća od 3 litre..Šmid je dodao da će oko terena na kojem će 17 oktobra početi festival, biti podignuta i ograda u obimu od 350 metara,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.