Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2020, 12:38

Nektar OK Fest - partneri i u vrijeme pandemije

Banjalučka pivara, veliki prijatelj OK teama, i generalni sponzor Nektar OK Festa pružila je veliku podršku u pripremi i planiranju ovogodišnjeg sedmog po redu Nektar OK Festa na Tjentištu u oba najavljena termina, i što je najvažnije ostala uz OK team kao partner i potvrdila saradnju za narednu godinu.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Partneri i u vrijeme pandemije – Nektar OK Fest

Izvor: Capital.ba, 25.Nov.2020

BANJALUKA – Banjalučka pivara, veliki prijatelj OK teama, i generalni sponzor Nektar OK Festa pružila je veliku podršku u pripremi i planiranju ovogodišnjeg sedmog po redu Nektar OK Festa na Tjentištu u oba najavljena termina, i što je najvažnije ostala uz OK team kao partner i potvrdila saradnju...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.