Kusturica:  Film “Na mlečnom putu” je nastao iz mnogih slojeva moga života

Izvor: Scandal.rs, 17.Feb.2017, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica: Film “Na mlečnom putu” je nastao iz mnogih slojeva moga života

Ostvarenje našeg proslavljenog režisera, koje je imalo svetsku premijeru na prošlogodišnjem festivalu u Veneciji (nagrada publike “Mladi zlatni lav”), biće prikazano na beogradskom Međunarodnom filmskom festivalu van tamičarskog programa, a zvezda filma glumica Monika Beluči svečano će otvoriti ovogodišnju manifestaciju.

Emir Kusturica: Kada si ispao iz mode, to je gore nego da te živog sahrane

Film prati priču o životu jednog čoveka u tri različita >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << životna perioda: o vremenu koji je proveo kao srećni mlekadžija tokom rata, opasnim avanturama i romansi sa voljenom ženom i potonjem monaškom životu, kada se osvrće na burnu prošlost – kako svoju, tako i svoje zemlje.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.