Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2015, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković poražen od Federera, ništa od titule u Sinsinatiju

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković nije uspeo da osvoji titulu na masters turniru u Sinsinatiju pošto je večeras u finalu izgubio od Švajcarca Rodžera Federera u dva seta - 7:6 (7:1), 6:3.

Bilo je ovo Ðokovićevo peto finale na turniru u američkoj državi Ohajo i peti poraz, pa je Sinsinati do daljeg ostao neosvojiv za srpskog tenisera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Taj turnir jedini je iz masters serije koji nedostaje Ðokoviću u njegovoj bogatoj kolekciji trofeja.

S druge strane, Federer je u Sinsinatiju trijumfovao čak sedmi put, osvojivši 24. titulu na mastersima, ukupno 87. ATP trofej u karijeri, od čega su 17 na grend slem turnirima.

Švajcarac je zabeležio 21. pobedu nad Srbinom u njihovom 41. međusobnom okršaju, a tim uspehom ponovo je preuzeo drugu poziciju na svetskoj rang listi.

Turnir je igran za ukupan nagradni fond od 4,45 miliona dolara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i dalje bez titule u Sinsinatiju

Izvor: Akter, 23.Avg.2015

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo danas da osvoji titulu na turniru masters serije u Sinsinatiju, pošto je u finalu izgubio od Švajcarca Rodžera Federera sa 0:2, po setovima 6:7, 3:6..Prvi teniser sveta nije uspeo da stigne do takozvanog "zlatnog mastersa", pošto ni iz petog pokušaja nije...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.