Vimbldon, peti dan: Kiša prekinula mečeve, nastavak u subotu

Izvor: RTS, 04.Jul.2016, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon, peti dan: Kiša prekinula mečeve, nastavak u subotu

Peti dan Vimbldona. Kiša je ponovo prekinula mečeve i odožila nastavak za subotu. Za prvo iznenađenje pobrinuo se Huan Martin del Potro koji je izbacio iz daljeg takmičenja Švajcarca, Stena Vavrinku pobedivši ga sa 3:1. Đoković gubi od Kverija 2:0. Pobede Serene Vilijams i Rodžera Federera.
22.15 - U poslednjem, završenom, meču >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dana Švajcarac Rodžer Federer je savladao Britanca DanijelaEvansa sa 3:0 po setovima 6:4, 6:2, 6:2.
20.45 - Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams plasirala se u treće kolo Vimbldona, pošto je u drugom kolu posle preokreta pobedila Amerikanku Kristinu Mekhejl u tri seta, 6:7 (7), 6:2 i 6:4. U njihovom trećem međusobnom duelu Vilijams je do pobede došla posle dva sata i 29 minuta igre.
19.22 - Kiša je prestala da pada, nastavljeni su mečevi.
18.02 - Kiša prekinula mečeve.
17.50 - Pobede su zbeležili i Tomaš Berdih i Žo-Vilfrid Tsonga, koji su sa po 3:0 u setovima savladali Benjamina Bekera odnosno Huana Monaka.
17.00 - Prvi današnji meč u muškom singlu završen je iznenađenjem, Huan Martin del Potro je savladao Stena Vavrinku sa 3:1 po setovima


Od naših tenisera pored Novaka Đokovića na teren će i Janko Tipsarević i Jelena Janković u dublu, takođe, u dublu igra i naš par Lajović - Troicki.
Direktni prenosi sa Vimbldona na kanalima RTS-a.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Serena: Neću da tužim Vimbldon

Izvor: N1 televizija, 04.Jul.2016

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams osvrnula se na incident koji se dogodio tokom meča osmine finala Vimbldona protiv Svetlane Kuznjecove (7:5, 6:0)...Amerikanka se u jednom trenutku okliznula i ptom okrenula ka sudiji, kojem je poručila da je trava mokra, jer pada slaba kiša, a onda je duel...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.