Šta ako se Alkaras povredi?

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 08:57

"Šta ako se Alkaras povredi?"

Bivši trener Rodžera Federera, Severin Luti, oduševljen je Karlosom Alkarasom, ali i obazriv u predviđanjima.

Španac je na Vimbldonu osvojio drugu Grend slem titulu, a mnogi smatraju, da ako ovako nastavi, može vrlo brzo do dvocifrenog broja trofeja na najvećim turnirima.

"Volim da ga gledam, igra raznovrsno, uvek se nešto dogodi na terenu. Stvarno mi se dopada njegova energija. I dalje ima uspona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i padova u servis gemovima, ali je kompletan igrač", rekao je Luti i dodao:

"Definitivno ima ono što je potrebno da osvoji mnogo Grend slem titula. Ipak, ne znamo šta će se dogoditi za dve godine. Šta ako se povredi? Šta ako se za nekoliko godina pojavi neko za koga ćemo reći da je još neverovatniji. Kako će reagovati na veliki uspeh, to je nešto što takođe ne možemo da procenimo. U sportu uvek živimo u trenutku. To sam naučio tokom svoje karijere".

Luti se prisetio jedne svoje loše procene pre pojave "velike trojke".

"Pogrešio sam u nekim svojim predviđanjima. Još uvek se sećam kada sam rekao da Samprasovih 14 Grend slem titula niko neće dostići. Sada imamo tri igrača koji imaju 20 ili više titula. I nije baš da je prošlo 250 godina otkako sam to izjavio", kazao je Luti.

Luti, inače, trenutno radi kao selektor Dejvis kup reprezentacije Švajcarske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LUTI ODUŠEVLJEN ŠPANCEM, ALI OPREZAN U PREDVIĐANJIMA: Šta ako se povredi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023

Alkaraz je trenutno prvi igrač sveta...Bivši trener Rodžera Federera, Severin Luti, oduševljen je onim što na terenu prikazuje trenutno prvi igrač sveta Karlos Alkaraz. Španac je na Vimbldonu osvojio drugu grend slem titulu pobedivši Novaka Đokovića u finalu i mnogi predviđaju da bi mogapo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.