Senzacija - Federer odmah ispao!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija - Federer odmah ispao!

Švajcarski teniser Rodžer Federer zaustavljenje u drugom kolu Mastersa u Šangaju od Alberta Ramosa, 70. igrača sveta!

U tri seta - 7:6, 2:6, 6:3.

Branilac titule se u sličnom scenariju kao prethodne sezone mučio na startu takmičenja, pošto je protiv Leonarda Majera spasao čak pet meč lopti.

Ramos je, međutim, bio hrabriji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odlučniji i očito spremniji da zada jak udarac igraču koji ne krije želju da skine Novaka Đokovića sa trona.

Nema Španac puno vremena da proslavi najveću pobedu u karijeri, pošto ga u trećem kolu očekuje susret sa Žo-Vilfredom Congom. Francuz je rutinski slavio protiv Viktora Estrelje iz Dominikanske Republike (6:3, 6:2).

To je Federeru drugi put ove sezone da ispada u drugoj rundi jednog od Mastersa, pošto je u Madridu eliminisan od Nika Kirgiosa. Ipak, na betonu mu se nije desilo da ispadne tako rano još od Pariza 2009. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šangaj: Federer ispao od 70. igrača sveta

Izvor: Radio 021, 13.Okt.2015

Rodžer Federer je danas završio takmičenje u Šangaju porazom od Alberta Ramosa Vinolasa sa 2:1 po setovima...Sedamdeseti teniser sveta je napravio veliko iznenađenje na samom startu turnira. On je u prvom setu u taj brejku slomio otpor Federera i sa 7:6 u gemovima poveo u ovom meču...U drugom setu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.