ŠMEKERSKI POTEZ: Federer poslao sjajne čestitke i Đokoviću i Mariju (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2016, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠMEKERSKI POTEZ: Federer poslao sjajne čestitke i Đokoviću i Mariju (FOTO)

Finale Mastersa u Londonu i prvo mesto na ATP listi na kraju godine pripalo je Endiju Mariju, a naravno da je meč pratio i Rodžer Federer.

Tek što je završen meč između Marija i Đokovića, na svom Tviter profilu se oglasio Rodžer Federer, koji je čestitke uputio i jednom i drugom teniseru.
Sjajan potez, iako je Švajcarac jedan od najvećih, ako ne i najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << teniser svih vremena, sada su Britanac i Srbin na čelu ATP karavana i Federer to itekako ume da ceni.
– Epski početak godine Novaka Đokovića. Epski kraj godine Endija Marija osvajanjem prvog mesta. Čestitam, momci – napisao je Federer.

Epic start to the year by @DjokerNole.
Epic end to the year by @andy_murray, ending #1 Congrats guys
— Roger Federer (@rogerfederer) November 20, 2016

The post ŠMEKERSKI POTEZ: Federer poslao sjajne čestitke i Đokoviću i Mariju (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   London,   Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE ŠVAJCARAC: Evo šta je Federer poručio Đokoviću i Mareju

Izvor: Kurir, 20.Nov.2016

...Marej je savladao Đokovića 6:3, 6:4 i ostao prvi na ATP listi..Posle londonskog finala oglasio se Federer Mnogi ga smatraju sujetnim, ali je večerašnjim tvitom pokazao da zapravo nije takav Ne samo da je čestitao Mareju, već je lepe reči uputio i Đokoviću.."Epski start godine Đokovića,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.