Rodžer: Rafa može da me prestigne

Izvor: B92, 24.Feb.2014, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžer: Rafa može da me prestigne

Rodžer Federer izjavio je da Rafael Nadal može da obori njegov rekord po broju osvojenih Gren slem titula.

Švajcarac ima 17 najvećih titula, a pet godina mlađi Nadal je trenutno na 13 GS trofeja.

"Da, apsolutno", odgovorio je Federer na pitanje može li Nadal da ga prestigne, "Ali pozitivna stvar jeste da i ja igram i dalje i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imam cilj da osvojim još titula, ne samo Gren slemova. Volim svaki teniski turnir, sada sam u Dubaiju i on mi je jako važan".

Federer je prošao Bendžamina Bekera u prvom kolu, uz jedan od najlepših poteza ove godine, kaže da je zadovoljan svojom igrom.

“Igram vrhunski, želim samo da budem zdrav i da igram dobro u kontinuitetu, da dolazim do polufinala ili finala. Mislim da sam u najboljoj formi u poslednjih godinu dana, to me hrabri, verujem da sam blizu svoje najbolje igre. Imam samopouzdanja pred nastavak sezone”.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.