Rimljani prozvali Federera: Ne igraš kod nas, jer ne možeš da osvojiš turnir

Izvor: Press, 13.Apr.2017, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rimljani prozvali Federera: Ne igraš kod nas, jer ne možeš da osvojiš turnir

Dva puta je bio blizu pobede, a jedne godine je čak imao dve meč lopte protiv Nadala i izgubio. Zato nas ne pamti po dobrom, rekao je direktor mastersa u Rimu Anđelo Binagi.
foto: novosti.rs
Švajcarski teniser Rodžer Federer odlučio je da preskoči gotovo celu sezonu na šljaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i igraće samo na Rolan Garosu. Federer je posle osvajanja turnira u Majamiju rekao da odlazi na dvomesečni odmor i da će preskočiti masterse u Monte Karlu, Madridu i Rimu.
Rodžerov potez se nije svideo vodećim ljudima turnira u “večnom gradu”.Direktor mastersa u Rimu Anđelo Binagi na pitanje šta misli o odluci Federera da preskoči turnir je rekao:
- Prvo, vi pričate sa nekim ko je veliki fan Rafaela Nadala. Drugo, Federer nikad nije ovde osvojio turnir, zato nema baš lepa sećanja na Rim. Dva puta je bio blizu pobede, a jedne godine je čak imao dve meč lopte protiv Nadala i izgubio. Zato nas ne pamti po dobrom. U svakom slučaju, turnir je većiodbilo kojeg šampiona i smatram da ćemo čak ove godine oboriti rekord u broju prodatih karata i u zarađenom novcu- ocenio je Binagi.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Hrvat nije uspeo da uveri Federera pa je sada zadovoljan Đokovićem i Nadalom

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2017

Uprkos izjavi Rodžera Federera, koji je posle osvajanja Majamija poručio da neće igrati do Rolan Garosa, direktor turnira u Monte Karlu Željko Franulović nadao se da može da uveri Švajcarca da zaigra u Kneževini...Kada nije uspeo u tome utehu je pronašao u tome što će na turniru igrati četiri...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.