Remi Galjard prozvao Ronalda! (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 24.Jan.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Galjard prozvao Ronalda! (VIDEO)

Nedavno smo objavili video na kom pravi Ronaldo skida flašicu sa glave jednom od statista, u stilu Rodžer Federera. Ovaj klip je izazvao dosta kontraverze, pošto se dovodi u pitanje njegova verodostojnost. Glupo je uopšte dovoditi u pitanje Ronaldovo umeće, ali video je pomalo čudan.
To je primetio i čuveni Remi Galjard, zvezda Jutjuba, tako da je iskoristio priliku da izazove Ronalda. Namestio je flašicu na sto, udaljen nekih 20-30 metara od njega, i savršeno preciznim udarcem >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << je oborio flašicu. Ostaje pitanje iz koliko pokušaja je ovog Galjard uradio, naravno pod uslovom da je video verodostojan.
Ronaldo je na svojoj Twiter stranici napisao samo 'Da li Remi Galjard uopšte zaslužuje odgovor?' Pogledajte oba video klipa


Nastavak na DupliPas.com...






Povezane vesti

Pravi Ronaldo kao Viljem Tel, Remi Galjar ga odmah ismejao /video/

Izvor: Blic, 25.Jan.2011, 14:45

Brazilac Ronaldo ovih dana ima dosta vremena za zabavu, pa je svoje fudbalske veštine pokazao pogađajući loptom flašu postavljenu na tuđoj glavi...No, samo četiri dana nakon što je ova Ronaldova bravura obišla svet putem Jutjuba, na scenu je stupio čuveni francuski komičar Remi Galjar..."Halo,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.