Obradović: Švajcarska sa Federerom veliki izazov

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Sep.2013, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Švajcarska sa Federerom veliki izazov

Selektor reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je da je apsolutno zadovoljan žrebom za narednu sezonu Dejvis kupa i da će duel sa Švajcarskom, ukoliko bude igrao Rodžer Federer, predstavljati veliki izazov za oba tima.
(FOTO: N. Negovanović)
Istina je da sam priželjkivao Australiju, jer bismo igrali u gostima i ne bi bilo napornog putovanja posle Australijan opena, ali i ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sam apsolutno zadovoljan. Pitanje je da li će Švajcarska igrati u najjačem sastavu, ali i ako Federer i Vavrinka budu u timu, potrebno je pobeđivati velike timove i to će biti veliki izazov, ne samo za nas, nego i za njih. Ako dođe Federer biće to spektakularan meč, jer će naša publika moći na delu da vidi jednog od najboljih tenisera sveta – rekao je Obradović novinarima u prostorijama Teniskog saveza Srbije.
On je istakao da se nada kako će Viktor Troicki do duela sa Švajcarcima biti oslobođen suspenzije zbog doping prekršaja i biti u timu.
Trenutno je u Londonu i Slobodan Živojinović, koji će pokušati da predstavnicima ITF-a objasni da je došlo do velike greške kako bi preinačili odluku i omogućili Viktoru da se vrati – naveo je Obradović.
Selektor Srbije naveo je da je još rano za priču oko podloge na kojoj će ekipa dočekati Švajcarce.
O tome ćemo tek razmišljati i dogovorićemo se. Ono što je meno trenutno u glavi jeste predstojeće finale sa Češkom – poručio je Obradović.
Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Švajcarske igraće se od 31. januara do 2. februara 2014. godine.
Pobednik tog duela od 4. do 6. aprila u četvrtfinalu će se sastati sa boljim iz meča Kazahstana i Belgije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Švajcarci sa Federerom veliki izazov; Boba Živojinović u Londonu brani Troickog

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2013

Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je danas da je apsolutno zadovoljan žrebom za narednu sezonu Dejvis kupa i da će duel sa Švajcarskom, ukoliko bude igrao Rodžer Federer, predstavljati veliki izazov za oba tima. "Istina je da sam priželjkivao Australiju, jer bismo igrali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.