Obradović: Federer je dodatni motiv, Novak neće biti u timu

Izvor: Blic, 29.Jan.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Federer je dodatni motiv, Novak neće biti u timu

Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je da će biti izuzetno teško pobediti Švajcarsku sa Rodžerom Federerom u timu, ali da se njegova ekipa neće predati u prvom kolu Dejvis kupa.

"Federerov dolazak će svakako ojačati švajcarski tim. Veliki je izazov za svaki tim da igra protiv ekipe koja ima dvojicu igrača koji su među >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvih 10 na svetu. Biće ih izuzetno teško pobediti, ali se nećemo predati", rekao je Obradović.

Iako nije bio na prvom spisku selektora Švajcarske, Federer je iznenada odlučio da se predomisli i doputovao je sa ekipom u Srbiju, pa će nastupiti od petka do nedelje u novosadskom Spensu.

"Ako budemo odigrali naš najbolji tenis, imaćemo šanse. Naši momci imaju prednost što već pet dana treniraju na toj podlozi, prilagodili su se uslovima, ali to ništa posebno ne mora da znači", poručio je srpski selektor.

Obradović nije direktno odgovorio na pitanje da li će Novak Đoković biti priključen timu.

"Mi smo doneli odluku i sa te strane nema nikakvih promena u našem timu", naveo je Obradović.

Pored insistiranja da Obradović kaže da li postoji šansa da drugi teniser sveta ipak bude u sastavu do petka, selektor je rekao:

"Tim sam prijavio i svi znamo da Novak nije u timu".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Obradović: Federer je dodatni motiv, Novak neće biti u timu

Izvor: Dzungla.org, 29.Jan.2014

Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je da će biti izuzetno teško pobediti Švajcarsku sa Rodžerom Federerom u timu, ali da se njegova ekipa neće predati u prvom kolu Dejvis kupa.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.