Novi trijumf Federera u Londonu

Izvor: Press, 08.Nov.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trijumf Federera u Londonu

Švajcarski teniser Rodžer Federer zabeležio je drugu pobedu na završnom Mastersu u Londonu, on je u drugom kolu grupe B bio bolji od Španca Davida Ferera (2:0)

Švajcarskom teniseru bilo je potrebno sat i pedeset minuta da pobedi odličnog Španca rezultatom 6:4, 7:6 (7:5).

Kao i u meču sa srpskim teniserom, Federer je furiozno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << otvorio meč i odmah došao do brejka i prednosti 3:0. Međutim, uporni Ferer je uspeo da osvoji tri gema u nizu i izjednači 3:3.

Neizvesna borba vodila se sve do desetog gema, kada Švajcarac ponovo dolazi do brejk šanse, napada servis Španca i dolazi do ključnog brejka za osvajanje prvog seta 6:4.

U drugom setu Španac je konstantno vršio pritisak na Federerov servis, međutim, nije uspeo da iskoristi svoje prilike za brejk i set odlazi u taj-brejk.

Iskusni Federer ključni mini-brejk pravi u šestom poenu. Na 6:3 Švajcarac dolazi do tri vezane meč-lopte. Prve dve Ferer je odbranio na svoj servis, ali je sigurnost u servisu donela Federeru pobedu.

U poslednjem kolu grupe B, Federer igra protiv Argentinca Huana Martina del Potra, dok se Ferer sastaje sa srpskim teniserom Jankom Tipsarevićem.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Federer bolji i od Ferera

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2012

Odličnu formu u poslednje vreme David Ferer nije uspeo da kruniše eventualnim trijumfom nad Rodžerom Federerom u drugom kolu Grupe B na završnom turniru sezone u Londonu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.