Nezaustavljivi Rodžer Federer! Pao i Del Potro!

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaustavljivi Rodžer Federer! Pao i Del Potro!

Nova pobeda legendarnog Švajcarca u pohodu na titulu u Majamiju!

Rodžer Federer ove sezone igra kao preporođen, maltene kao u najboljim danima!

Posle titula na Australijan Openu i Indijan Velsu, 35-godišnji Švajcarac je večeras izborio plasman u osminu finala turnira u Majamiju.

On je ovoga puta rutinski savladao i Argentinca Huan Martina del Potra sa 2:0, po setovima 6:3 i 6:4 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , posle jednog sata i 23 minuta borbe.

Po jedan brejk u oba seta bio je dovoljan Federeru za trijumf, uz sve osvojene gemove na svoj servis.

U borbi za plasman u četvrtfinale, Federer će se sastati sa španskim predstavnikom i 14. nosiocem Robertom Bautistom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer nastavlja s dominacijom: Počistio Del Potra bez problema!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Mar.2017

Rodžer Federer nastavlja sa sjajnim partijama u 2017. godini, a i na Mastersu u Majamiju deluje moćno. To je najbolje moglo da se vidi u meču 3. kola protiv Huana Martina Del Potra, koga je savladao sa 2:0 (6:3, 6:4) za sat vremena i 20 minuta...Švajcarcu je u oba seta bio dovoljan po jedan brejk....

Nastavak na Telegraf.rs...

Federer: Boli me, ali moram

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2017, 20:04

Najbolji teniser svih vremena Rodžer Federer igra fenomenalno u ovoj sezoni. Iako su ga svi otpisali, iako je zakoračio u 36. godinu, Švajcaraca se ne predaje, što govore titule na Australijan openu i Mastersu u Indijan Velsu...Rodžer odlično gura i u Majamiju, a posle pobede nad Huanom Martinom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.