NAPRAVIO GLUPOST ZBOG SPONZORA: Federer prekršio pravila i dospeo na stub srama

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 21:04

NAPRAVIO GLUPOST ZBOG SPONZORA: Federer prekršio pravila i dospeo na stub srama

Švajcarac načinio grešku.

Rodžer Federer je bio vrlo pasivan od početka pandemije korona virusa. Nije se oglašavao gotovo uopšte, nije bio rečit ni na društvenim mrežama.

Međutim, švajcarski as se pokrenuo i prekršio pravila socijalne distance!

Igrač sa najviše osvojenih gren slem titula je krenuo u promociju novog sponzora, jedne domaće firme za proizvodnju sportske obuće i načinio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << greške u koracima.

Federer je bio u kontaktu sa obožavaocima, a nije nosio masku, niti je poštovao socijalnu distancu. Na društvenim mrežama su odmah usledile kritike i poređenje sa “Adrija turom”, uz akcenat da je Novak Đoković, za razliku od Federera, sve organizovao iz humanog razloga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.