Masters uživo: Fedeks prejak za Janka

Izvor: RTS, 06.Nov.2012, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masters uživo: Fedeks prejak za Janka

Tipsarević–Federer 0:2 (3:6; 1:6). Janko u prvom meču B grupe nije mogao da parira jednom od najvećih tenisera današnjice koji je pokazao da ozbiljno konkuriše za sedmu titulu na Masters kupu. Večeras od 21 čas Španac David Ferer i Huan Martin del Potro iz Argentine.

16.20 - Tipsarević–Federer 0:2 (1:6). Naš teniser položio je oružje u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << drugom setu. Fantastična igra Švajcarca za prvu pobedu na Mastersu u Londonu.

 15.50 - Tipsarević–Federer 0:1 (3:6). Janko nemoćan u prvom setu.

15.10 - U O2 Areni u Londonu počeo je duel Janka Tipsarevića i Rodžera Federera. Našeg tenisera očekuje težak zadatak. Do sada su se sastajali pet puta i Janko do sada nije osetio čar pobede nad Rodžerom.  

Srpski teniser Janko Tipsarević izgubio je na startu završnog Mastersa u Londonu od Švajcarca Rodžera Federera, sa 6:3, 6:1.

Tipsarević u prvom meču B grupe nije mogao da parira jednom od najvećih tenisera današnjice koji je pokazao da ozbiljno konkuriše za sedmu titulu na Masters kupu u karijeri.

Federer je u prvom setu rano došao do brejka prednosti i rutinski je materijalizovao u vođstvo od 1:0 u setovima.

Švajcarski teniser je u nastavku meča "dodao gas" i sa dva brejka slomio otpor srpskog tenisera, kome preostaju još dva meča u grupi – protiv Huana Martina del Potra i Davida Ferera.

Naš predstavnik u A grupi Novak Đoković igra sutra protiv Britanca Endija Marija meč drugog kola koji počinje oko 15 časova po našem vremenu.

Tipsarević - Federer 0:2 (3:6; 1:6)

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LONDON: Federer lako savladao Tipsarevića

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Nov.2012

Janko Tipsarević izgubio je na startu završnog Mastersa u Londonu od Švajcarca Rodžera Federera sa 6:3, 6:1.. Tipsarević u prvom meču B grupe nije mogao da parira jednom od najvećih tenisera današnjice koji je pokazao da ozbiljno konkuriše za sedmu titulu na Masters kupu u karijeri.. Federer...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Ferer pobedom nad Del Potrom započeo sa nastupima u Londonu

Izvor: Blic, 07.Nov.2012, 01:27

Španac David Ferer je posle osvojenog Mastersa u Parizu nastavio sa pobedama i u Londonu, gde je na završnom ovogodišnjem turniru najboljih tenisera današnjice savladao Huana Martina del Potra sa 6:3, 3:6, 6:4...Velika borba vodila se u O2 areni, trajala je skoro dva i po sata, a na kraju je Argentinac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.