MK: Federer u Novakovoj polovini žreba

Izvor: B92, 09.Apr.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MK: Federer u Novakovoj polovini žreba

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Rodžer Federer iz Švajcarske nalaze se u istoj polovini žreba Mastersa u Monte Karlu.

Duel prvog i trećeg tenisera sveta moguć je u polufinalu, dok se u drugoj polovini kostura nalaze Endi Mari, Stan Vavrinka i Rafael Nadal.

Đoković je na startu turnira slobodan, u drugom ga čeka bolji iz meča Jiri Veseli – Tejmuraz Gabašvili, dok bi već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u drugom meču mogao da se sastane sa Gaelom Monfisom. Francuz pre toga ima dva velika ispita u vidu Žila Milera i Fabija Fonjinija.

Potencijalni Novakovi protivnici u četvrtfinalu su David Gofan, David Ferer i Fernando Verdasko, posle čega bi trebalo da usledi projektovani duel sa Rodžerom.

Švajcarac upao u nešto lakšu četvrtinu žreba – u drugom kolu ide na pobednika meča Tomaža Belučija i Giljerma Garsija-Lopesa, a tu su još Žeremi Šardi, Andrej Kuznjecov i Roberto Bautista Agut. Federeru će u četvrtfinalu protivnik verovatno biti Francuz jer su najbolje rangirani nosioci u tom delu žreba Žo-Vilfred Conga i Rišar Gaske.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) OČI U OČI: Žreb spojio Novaka Đokovića i Rodžera Federera u Monte Karlu

Izvor: Kurir, 09.Apr.2016

...Prvi i treći reket mogli bi da se sretnu u polufinalu ovog turnira Na suprotnoj strani kostura nalaze se Endi Mari, Rafael Nadal i Stan Vavrinka, pa bi Đoković sa njima mogao da se sastanu u finalu..Đoković je slobodan u prvom kolu Mastersa, dok u drugom čeka boljeg iz meča Jiri Veseli - Tejmuraz...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.