MASTERS U ŠANGAJU Federer lako, Marej ispustio dve meč lopte

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS U ŠANGAJU Federer lako, Marej ispustio dve meč lopte

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u osminu finala mastersa u Šangaju, pošto je pobedio 46. igrača sveta Španca Albera Ramosa Vinjolasa posle dva seta, 6:2, 7:6 (7:5). Federer, treći teniser sveta, pobedio posle sat i 25 minuta, dva puta je oduzeo servis protivniku, koji nije imao nijednu brejk loptu.
Kladionica MaxBet vam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Švajcarac će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela Belgijanca Davida Gofana i Kazahstanca Mihaila Kukuškina.
Ruski teniser Danil Medvedev pobedio je u drugom kolu Britanca Kamerona Norija sa 6:3, 6:1, za 54 minuta. On će u osmini finala igrati protiv Kanađanina Vaseka Pospišila. Medvedev je u poslenjih pet turnira igrao u finalu, uključujući i Ju Es open.
Britanac Endi Marej izgubio je od Italijana Fabija Fonjinija sa 7:6 (7:4), 2:6, 7:6 (7:2). Marej je u dva navrata u trećem setu servirao za pobedu, ali je izgubio posle nešto više od tri sata. On je tokom meča imao i raspravu sa Fonjinijem, pošto mu je Italijan dobacio nešto tokom jednog poena.
Fonjini će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela Amerikanca Tejlora Frica i Rusa Karena Hačanova.


The post MASTERS U ŠANGAJU Federer lako, Marej ispustio dve meč lopte appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan bez najboljeg na Tofaš!

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019

JEdan od najboljih igrača Partizana na startu nove sezone je bez ikakve sumnje Rašon Tomas. Upravo je on i najveći problem za trenera Andreu Trinkijerija pošto neće moći da računa na njega.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.