Lejver kup ušao u kalendar ATP

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejver kup ušao u kalendar ATP

Teniski turnir Lejver kup danas je i zvanično ušao u kalendar ATP, ali igrači neće osvajati bodove.

Švajcarac Rodžer Federer i njegov menadžment su najzaslužniji za osnivanje Lejver kupa, koji je ušao u treću godinu. Na turniru učestvuju teniseri raspoređeni u tim Evrope protiv tima Sveta.

"Sjajno je što će Lejver kup biti deo tura, kome sam posvetio više od 20 godina života. Ovo partnerstvo je divan primer kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniska porodica može da se ujedini u promociji i rastu sporta koji svi volimo", rekao je Federer.

Kao deo dogovora, ATP će pomoći u marketingu i promociji turnira i obezbediće sudije i trenere.

Takmičenje je nazvano po australijskoj teniskoj legendi Rodu Lejveru.

Ovogodišnji Lejver kup održaće se od 20. do 22. septembra u Ženevi.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lejver kup - revija u ATP kalendaru

Izvor: Mondo, 24.Maj.2019

Egzibioni turnir tima Evrope protiv ekipe sveta uvršten je u zvanični kalendar ATP tura..Lejver kup, egzibioni turnir, ustanovljen 2017. godine, zvanično je uvršten u kalendar ATP tura, ali se na njemu neće osvajati bodovi...Revijalni turnir ubuduće će pomagati ATP u marketinškom smislu i promociji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.