ISPALA MU VILICA: Federer ODLEPIO zbog Đokovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 08:42

ISPALA MU VILICA: Federer ODLEPIO zbog Đokovića!

Nepoznati detalji.

Epsko finale Vimblodna između Novaka Đokovića i Rodžera Federera donelo je dramu, pet sati vrhusnkog tenisa i trijumf srpskog asa posle igre nerava. Prvi reket sveta je spasio dve meč lopte i smanjio razliku po broju osvojenih gren slem trofeja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Poraz u Londonu je teško pao Švajcarcu koji ima 20. najvrednijih titula u karijeri, dok je Novak posle ovogodišnjeg Australijan opena stigao do brojke od 17. najcenjenijih pehara.

- Ne mislim da je Rodžer uradio nešto pogrešno osim što je pokušao da zatvori meč protiv nekog koga smatram najboljim defanzivcem u istoriji tenisa. Možete kriviti nerve za mnogo stvari, ali nekad kad izgubite, vilica vam ispadne kad kasnije vidite koliko ste blizu bili – rekao je Pol Anakon, bivši trener Rodžera Federera i Pita Samprasa.

Anakon tvrdi da je Federeru bilo izuzetno teško posle ovog neuspeha u finalu.

- Znam da je bio potpuno sslomljen, ali sam takođe razgovarao sa njim i u prošlosti posle nekih mečeva sa Novakom na US Openu. Ti porazi su takođe bili teški za prihvatanje, ali je Rodžer onda mene podsetio da je i on dobijao neke mečeve koje nije trebalo da dobije – jasan je Anakon.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.