Federer skinuo Vudsa: Zaradio 110 miliona

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer "skinuo" Vudsa: Zaradio 110 miliona

Švajcarac u Londonu postao najplaćeniji sportista.

Foto: John Walton/PA via AP

Ako se posmatra samo novac zarađen od sporta, Rodžer Federer (36) od utorka je zvanično na prvom mestu "Forbsove" rang liste.

Švajcarac je pobedom protiv Aleksandra Zvereva zaokružio svoju zaradu od sporta na 110,2 miliona dolara!

Američki golfer Tajger Vuds bio je lider liste uglednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << magazina sa 110,06 miliona dolara, ali ga je osvajač čak 95 turnira pretekao, u "jesen" karijere koju je započeo još 1998. godine.

U nastavku završnog mastersa Federer će imati šansu da dodatno uveća prednost u odnosu na Amerikanca. Sledeći meč odigraće u četvrtak protiv Marina Čilića.

Švajcarac je trenutno drugi teniser sveta, a u 2017. godini osvojio je sedam turnira - Australijan open, Indijan Vels, Majami, Hale, Vimbldon, Šangaj i Bazel.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.