Federer se namučio sa Kolšrajberom

Izvor: B92, 29.Okt.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer se namučio sa Kolšrajberom

Rodžer Federer plasirao se u treće kolo turnira serije 500 u Bazelu teškom pobedom protiv Filipa Kolšrajbera sa 6:4, 4:6, 6:4.

Švajcarski teniser prilično rutinski je dobio prvi set i činilo se da će na isti način i okončati duel.

Ipak, u drugom setu Kolšrajber je podigao nivo igre i u desetom gemu stigao je do brejka, a ujedno i seta – >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 6:4.

Nemac je igrao odlično i u trećem setu, bio je možda i bolji rival na terenu, ali je u finišu popustio. Federer je ključni brejk napravio u devetom gemu, a potom je odservirao za 11. pobedu protiv Kolšrajbera u isto toliko duela.

Naredni Federerov rival u Bazelu biće David Gofan koji je pobedio Adrijana Manarina u dva seta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kolšrajber baš oznojio Federera

Izvor: Vesti-online.com, 29.Okt.2015

Rodžer Federer plasirao se u treće kolo ATP turnira u Bazelu pobedom protiv Filipa Kolšrajbera sa 6:4, 4:6, 6:4...Švajcarski teniser prilično rutinski je dobio prvi set i činilo se da će na isti način i okončati duel. Međutim, u drugom setu Kolšrajber je podigao nivo igre i u desetom gemu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.