Federer se još nije povukao, mogućnost postoji

Izvor: B92, 17.Maj.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer se još nije povukao, mogućnost postoji

Treći teniser sveta Rodžer Federer još nije odustao od učešća na Rolan Garosu, iako postoje indicije da će se to desiti.

Pojedini švajcarski mediji preneli su da Federer neće nastupiti na drugom Gren slemu sezone, ali informacije iz Pariza navode da će on ipak pokušati da trenira.

Rodžer je stigao u prestonicu Francuske pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana i posle odrađenih treninga i provera će doneti odluku o nastupu na turniru.

Šampion iz 2009. godine ima velikih problema sa povredama ove sezone – posle polufinala Australijan opena pokidao je meniskus kolena, potom imao stomačni virus, a onda je krenula da ga muči i povreda leđa.

Zbog toga je propustio gotovo celu sezonu na šljaci, ako izuzmemo rane poraze u Monte Karlu i Madridu.

Takođe, poznato je da Švajcarac ima običaj da sazove konferenciju za medije kako bi saopštio odluku o povlačenju ili to učini na društvenim mrežama, ali to se do sada nije dogodilo. Ukoliko se ispostavi da su sumnje teniskog sveta istinite, momak iz Bazela propustiće Gren slem posle 65 uzastopnih učešća na najvećim turnirima u 'belom sportu'.

Rolan Garos počinje u ponedeljak, a Rodžer je trebalo da bude postavljen za trećeg nosioca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.