Federer prvi četvrtfinalista Rolan Garosa

Izvor: Beta, 02.Jun.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer prvi četvrtfinalista Rolan Garosa

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je u četvrtom kolu pobedio Argentinca Leonarda Majera u tri seta, 6:2, 6:3 i 6:3.Federer je do četvrte pobede u isto toliko duela s Majerom došao posle sat i 42 minuta igre.On će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela izmedju sunarodnika Stana Vavrinke i Grka Stefanosa Cicipasa.Švajcarac je maestralno igrao od prvog do poslednjeg poena, rivalu nije dozvolio nijednom da mu pripreti u servis gemovima.S druge strane, u prva dva seta je dva puta dolazio do brejkova, dok mu je u trećem to jednom pošlo za rukom, pa se tako veoma lako, do sada bez izgubljenog seta, domogao borbe za polufinale.
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis,   Pariz

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Federer prvi četvrtfinalista: Još jedan korak ka Nadalu

Izvor: Mondo, 02.Jun.2019

Švajcarski as se prošetao kroz duel osmine finala...Foto: Tanjug/AP/Pavel Golovkin..Sigurni Rodžer Federer (37) plasirao se prvi u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, jer je u četvrtom kolu lako pobedio Argentinca Leonarda Majera u tri seta, 6:2, 6:3 i 6:3...Federer je ostvario...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.