Federer preko Sepija do osmine finala Šangaja

Izvor: Blic, 09.Okt.2013, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer preko Sepija do osmine finala Šangaja

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u osminu finala mastersa u Šangaju pošto je savladao Italijana Andreasa Sepija sa 6:4, 6:3.

Nije sve krenulo kako treba po Švajcarca, jer je Sepi u petom gemu prvog seta napravio brejk, ali je Federer dodao gas i dva puta oduzeo servis protivniku za vođstvo od 1:0.

Lako Rodžer je osvojio uvodni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gem druge deonice, a zatim je u velikoj borbi koja je trajala osam minuta napravio još jedan brejk koji je bio dovoljan za pobedu i prolazak u naredno kolo takmičenja.

Federer će u osmini finala igrati protiv Francuza Gaela Monfisa koji je sa 7:5, 7:6(4) pobedio kanadskog tenisera Vaseka Pospišila.

Ukoliko bivši najbolji teniser sveta pobedi francuskog igrača, mogao bi da se suoči sa Novakom Đokovićem koji put do četvrtine finala traži preko Italijana Fabija Fonjinija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Federer preko Sepija do osmine finala Šangaja

Izvor: Dzungla.org, 09.Okt.2013

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u osminu finala mastersa u Šangaju pošto je savladao Italijana Andreasa Sepija sa 6:4, 6:3.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.