Federer pobedio Gaskea u prvom meču na šljaci posle više od dve godine

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Maj.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer pobedio Gaskea u prvom meču na šljaci posle više od dve godine

Švajcarski teniser Rodžer Federer pobedio je danas Francuza Rišara Gaskea u dva seta, 6:2 i 6:3, u svom prvom meču na šljaci posle više od dve godine.

On je na mastersu u Madridu do pobede nad Gaskeom došao posle svega 54 minuta igre, te se tako palsirao u treće kolo turnira koji je osvojio poslednji put 2012.

Ovaj 37-godišnji teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je prethodne dve godine propuštao deo sezone na šljaci, kako bi bio spreman i odmoran za osatak godine.

Trostruki osvajač masters turnira u Madridu upravo se na tom turniru priprema za Rolan Garos, na kom će upisati nastup prvi put od 2015.

Federer je ove sezone osvojio dva turnira na tvrdoj podlozi, u Dubaiju i Majamiju.

Švajcarac je sve tri brejk lopte u današnjem meču iskoristio i tako došao do lake pobede nad 39. teniserom na ATP rang-listi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FEDERER SE VRATIO NA ŠLJAKU POSLE 1060 DANA I POBEDIO: Rodžer rutinski savladao Gaskea u Madridu

Izvor: Kurir, 07.Maj.2019

Punih 1060 dana, skoro tri godine, Rodžer Federer nije igrao na šljaci.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.