Đoković ubedljiv protiv Frica u Madridu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ubedljiv protiv Frica u Madridu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ubedljivo je započeo Masters u Madridu, pošto je u drugom kolu savladao Amerikanca Tejlora Frica 6:4, 6:2.

Srpski as bio je dominantan, pogotovo na svoj servis, pa je i drugi put u kratkom periodu savladao mladog Amerikanca, nakon što ga je dobio nedavno u Monte Karlu.

Đokovićev naredni rival biće pobednik duela Dijego Švarcman - Žeremi Šardi/Albert Ramos-Vinjolas.

Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 6.408.230 evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković u osmini finala mastersa u Madridu

Izvor: Beta, 07.Maj.2019

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u osminu finala mastersa u Madridu, pošto je pobeido 57. igrača sveta Amerikanca Tejlora Frica posle dva seta, 6:4, 6:2.Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i pet minuta. On je tri puta oduzeo servis Fricu, koji nije uspeo da napravi nijedan brejk.Djoković...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.