Federer pauzira mesec dana zbog operacije kolena

Izvor: Press, 03.Feb.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer pauzira mesec dana zbog operacije kolena

Švajcarski teniser Rodžer Federer, pauziraće mesec dana zbog operacije kolena, izjavio je Rojtersu njegov agent Toni Godsik.
         Osvajač rekordnih 17 gren slem titula ima problema sa meniskusom i zato će propustiti turnire u Roterdamu i Dubaiju.
 "Žao mi je što ću propustiti dva turnira koji su mi među omiljenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na Turu", rekao je Federer, koji je aktuelni šampion Dubaija, dok je Roterdam osvajao dva puta - 2005. i 2012. godine.
On je dodao da će se brzo vratiti na teren.
"Iako ovo nije srećan trenutak za mene zahvalan sam što sam najveći deo karijere bio zdrav", izjavio je 34-godišnji Švajcarac, osvajač ukupno 88 ATP titula, koji je prošle nedelje u polufinalu Australijan opena izgubio od Novaka Đokovića.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer mjesec dana izvan teniskih terena

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Feb.2016

Roger Federer pauziraće mjesec dana nakon operacije koljena...Treći tenisač svijeta danas je u Švicarskoj obavio artroskopsku operaciju koljena, nakon povrede meniskusa koju je zadobio nakon polufinalnog meča na Australian Openu... Zbog ove operacije Federer će propustiti turnire u Rotterdamu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Zimonjić se vraća na teren u Roterdamu

Izvor: B92, 03.Feb.2016

Najbolji srpski dubl teniser Nenad Zimonjić vratiće se na teren naredne nedelje, na turniru u Roterdamu...Zimonjić je propustio početak sezone zbog loma palca na skijanju, zbog čega je posle 14 godina propustio jedan Gren slem – Australijan Open...Iskusni teniser će igrati u paru sa Luksemburžaninom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.