Federer odustao od Mastersa u Parizu

Izvor: RTS, 28.Okt.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer odustao od Mastersa u Parizu

Švajcarski teniser Rodžer Federer neće igrati na Mastersu u Parizu, objavili su danas organizatori.
Dan pošto je osvojio 10. titulu na turniru u Bazelu, ukupno 103. trofej u karijeri, treći teniser sveta odlučio je da odustane od nastupa na poslednjem mastersu sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u glavnom gradu Francuske.

"Žao mi je što moram da se povučem sa Mastersa u Parizu. Moram da poštedim sebe, jer želim da igram što duže na ATP turu. Izvinjavam se francuskim navijačima. Vidimo se naredne godine na Rolan Garosu", rekao je Federer za sajt takmičenja.
Švajcarac je bio postavljen za trećeg nosioca, u polovini žreba sa Špancem Rafaelom Nadalom, a njegovo mesto zauzeće "laki luzer".
Masters u Parizu počinje danas i traje do 3. novembra.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer odustao od Mastersa u Parizu

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2019

Švajcarski teniser Rodžer Federer neće igrati na Mastersu u Parizu, objavili su danas organizatori Švajcarski teniser Rodžer Federer neće igrati na Mastersu u Parizu, objavili su danas organizatori.Dan pošto je osvojio 10. titulu na turniru u Bazelu, ukupno 103. trofej u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.