Federer lako do pobede nad Nišikorijem

Izvor: RTS, 11.Nov.2014, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer lako do pobede nad Nišikorijem

Švajcarski teniser Rodžer Federer pobedio je Japanca Keija Nišikorija sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2, u meču drugog kola Grupe B završnog masters turnira u Londonu.

Federer je do trećeg trijumfa u njihovom petom međusobnom duelu došao posle 69 minuta igre.

Švajcarcu je to bila druga pobeda na mastersu u Londonu, nakon trijumfa u prvom kolu protiv Kanađanina Miloša Raonića, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dok je Nišikoriju to prvi poraz.

Federer, drugi teniser na ATP rang-listi, tako je došao nadomak plasmana u polufinale turnira u Londonu, dok će Nišikori u narednom kolu morati da pobedi Raonića ukoliko želi da se plasira u narednu fazu.

Kasnije večeras u drugom meču Grupe B sastaće se Britanac Endi Mari i Kanađanin Miloš Raonić.
Pogledaj vesti o: Federer,   London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Federer ubedljiv protiv Nišikorija

Izvor: Beta, 11.Nov.2014

LONDON, 11. novembra 2014. (Beta) - Švajcarski teniser Rodžer Federer pobedio je u utorak Japanca Keija Nišikorija sa 2:0 u setovima 6:3, 6:2 u meču 2. kola Grupe B završnog Masters turnira u Londonu...Federer je do trećeg trijumfa u njihovom petom medjusobnom duelu došao posle 69 minuta igre...Švajcarcu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.