Federer igra za Švajcarsku protiv Srbije

Izvor: Press, 29.Jan.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer igra za Švajcarsku protiv Srbije

Pored Federera, za Švajcarsku će nastupiti Stanislas Vavrinka, a prijavljeni su i Marko Kjudineli, Henri Laksonen (230) i Mihael Lamer (451).
Boje Srbije braniće Dušan Lajović, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac i Nenad Zimonjić. Nakon odluke Federera da igra za Švajcarsku, rastu šanse da selektor Bogdan Obradović naknadno pozove Novaka Ðokovića, koji se odmara na Kopaoniku.
Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na predstojećem meču neće moći da računa na povređenog Janka Tipsarevića i suspendovanog Viktora Troickog.
Duel između Srbije i Švajcarske na programu je od 31. januara do 2. februara u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Federer,   Viktor Troicki

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ðoković definitivno ne igra protiv Švajcarske

Izvor: Press, 29.Jan.2014

Ðoković je već ranije doneo odluku da propusti ovaj duel u dogovoru sa celim timom i selektorom Bogdanom Obradovićem i neće je menjati.. Federer, koji prvobitno nije bio prijavljen za meč, doputovao je danas u Novi Sad zajedno sa šampionom Australijan Opena Stanislasom Vavrinkom i postoji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.